Dieper in de yoga

Vraag je je regelmatig af waarom we bepaalde oefeningen doen ? Welk effect hebben de oefeningen op ons lichaam en wanneer kun je die gebruiken ? Zou je je willen verdiepen in meditatie en ademoefeningen ? Loop je elke keer tegen dezelfde blokkades aan of heb je dezelfde terugkerende klachten ? Heb je het gevoel dat er onderhuids spanningen zijn of dat er emoties zitten waar je niet bij kan ? Dan is Dieper in de yoga misschien wel iets voor jou !

Tijdens deze lessen krijg je achtergrondinformatie over de oefeningen en de yogafilosofie. Er is meer ruimte voor meditatie, ademtechnieken en de eindontspanning. De groep bestaat uit max. 6 personen. Doordat de groep klein is krijg je persoonlijke aandacht. Zeer geschikt voor degenen die meer uit de yogalessen willen halen !

Doordat je dieper in de yoga duikt kan het zijn dat je tegen blokkades aanloopt. Samen kunnen we kijken wat er nodig is om hier doorheen te komen. Soms gebeurt dit vanzelf en komen er emoties vrij. Die mogen er natuurlijk zijn. Er wordt hier respectvol mee omgegaan.

Dieper in de yoga

waar: Kulturhus De Brede Blik in Giesbeek

wanneer: elke maandag (start 2 december)

tijdstip: 18.30-20.00 uur

kosten: € 10,50 per les (wordt per 10 lessen betaald)

Wil je je aanmelden of heb je vragen neem contact met mij op:

The quieter you become                       the more you can hear